NORMANDIE с колела

Специална количка удобна за полагане на грижи

Количка удобна за полагане на грижи , стабилизираща главата и гърба. Много удобна за възрастни хора, с парализа на четирите крайника, инсулти и лежащо болни, пребиваващи в жилищата си или  домове за възрастни хора. Позволява на пациента да седи удобно и да сам променява позицията на облегалакта.

Благодарение на удобните контурни подлакътници (опционални), чието положение е регулируемо на различни нива, количката е особено подходяща за хора с парализа на четирите крайника. Тази функция перфектно стабилизира предмишницата у тези пациенти и улеснява вземането на кръв за изследвания. Може да се използва като независима станция за вземане на кръв.  След задействане на лоста на седалката, ъгълът на наклона на облегалката и подложката за прасеца се регулират автоматично и плавно. След задействане на лоста на седалката, ъгълът на наклона на облегалката и подложката за прасеца се регулират автоматично и плавно. Подлакътниците могат да се свалят под нивото на седалката по начин, който улеснява качването на леглото и слизането от него.

• Регулиране на височината на подлакътниците – снижават се под нивото на седалката, което улеснява качването на леглото и слизането от него,

• плавно накланяща се облегалка,

• накланяща се подложка за прасците.

• четири колела за управление,

Количката на снимката е оборудвана с допълнителна опция – терапевтична масичка.

Цвят на тапицерия
,,,,,,,,,
Цвят на рамката
NORMANDIE
VermeirenVermeiren on youtube


© 2018 Vermeiren Group
RPR Antwerpen 0427 753 964